Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500 Holstebro
Vald. Birn A/S

Din uopfordrede ansøgning

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger, hvilket vi er rigtig glade for. Vi vil gøre alt for at beskytte dine data og private oplysninger, hvorfor vi udelukkende modtager ansøgninger og bilag igennem vores E-rekrutteringssystem. Derfor sletter vi alle mails vedr. jobansøgninger, som ikke er denne vej ind over. Du får derfor ikke svar på din henvendelse, såfremt du ikke benytter dette site og aktivt accepterer vores persondatapolitik nedenfor.

I forbindelse med registrering af din uopfordrede ansøgning vil dine data blive behandlet fortroligt. Det er kun HR afdelingen og relevante ansættende personer der har adgang til dine persondata. Dine persondata vil kun blive behandlet og anvendt af os med henblik på at vurdere din ansøgning til en stilling.

Vi tager ikke referencer eller kontakter tidligere arbejdsgivere uden dit samtykke, og vi vil altid gøre vores yderste for at leve op til din tillid. Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke oplysninger der er registreret på dig, og du kan til enhver tid vælge at blive slettet fra vores job-database ved blot at henvende dig til os. Du kan ligeledes rette henvendelse til os, hvis du ønsker at rette oplysningerne i dit CV.

Efter endt behandling af din ansøgning, vil dine personlige oplysninger blive slettet senest seks måneder efter.

Dine personoplysninger vil blive behandlet i henhold til persondatapolitikken hos Vald. Birn A/S, som du kan finde på https://ssl.ohrms.com/upload/files/1502/Birn-Persondatapolitik-2020V1.pdf

Med venlig hilsen

Vald. Birn A/S
Morten Madsen
HR Manager
Tlf. nr. 301 601 15
E-mail: mm@birn.dk
Din accept:*
Jeg accepterer ovenstående fortroligheds- og persondatapolitik.