lemo-recruitment ApS
Asmild Vænge 93
8800 Viborg
lemo-recruitment ApS

Dit uopfordrede CV

Vi modtager mange uopfordrede CV, hvilket vi er rigtig glade for. Vi vil gøre alt for at beskytte dine data og private oplysninger, hvorfor vi udelukkende modtager ansøgninger og bilag igennem vores E-rekrutteringssystem. Derfor sletter vi alle mails vedr. jobansøgninger, som ikke er denne vej ind over. Du får derfor ikke svar på din henvendelse, såfremt du ikke benytter dette site og aktivt accepterer vores persondatapolitik nedenfor.

I forbindelse med registrering af dit uopfordrede CV vil dine data blive behandlet fortroligt. Det er kun relevante ansættende personer der har adgang til dine persondata. Dine persondata vil kun blive behandlet og anvendt af os med henblik på at vurdere dit CV til en stilling.

Vi tager ikke referencer eller kontakter tidligere arbejdsgivere uden dit samtykke, og vi vil altid gøre vores yderste for at leve op til din tillid.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke oplysninger der er registreret på dig, og du kan til enhver tid vælge at blive slettet fra vores job-database ved blot at henvende dig til os. Du kan ligeledes rette henvendelse til os, hvis du ønsker at rette oplysningerne i dit CV.

Efter endt behandling af din ansøgning, vil dine personlige oplysninger blive slettet senest seks måneder efter.

Dine personoplysninger vil blive behandlet i henhold til persondatapolitikken hos lemo-recruitment ApS, som du kan finde på https://www.lemo-recruitment.dk/persondatapolitik/

Med venlig hilsen

lemo-recruitment ApS
Morten Madsen
Direktør
Tlf. nr. 21 76 07 76
E-mail: morten@lemo-recruitment.dk
Din accept:*
Jeg accepterer ovenstående fortroligheds- og persondatapolitik.